SchulDEUTSCH: Seminari stručnog usavršavanja

Seminar: Igre u nastavi

Seminar: Igre u nastavi
Predajete djeci i omladini njemački kao strani jezik i želite profesionalno da se razvijate? Imate premalo vremena, a ipak biste željeli da unaprijedite svoje kompetencije?

Njemački Dom Crne Gore u saradnji sa Gete-Institutom Beograd Vas poziva da se ovog proljeća prijavite na seminare stručnog usavršavanja. 

U fokusu su aktuelne didaktičke teme i novi nastavni podsticaji, a imaćete i priliku da komunicirate sa koleginicama i kolegama iz cijele Crne Gore i da sve što naučite neposredno primijenite u nastavi. 

Seminari se održavaju u hibridnom formatu. Nakon digitalnog početka (2 sata utrošak vremena), slijedi popodnevni blok stručnog usavršavanja u prostorijama Njemačkog Doma (4 nastavne jedinice sa pauzom za kafu) i desetodnevna transfer faza uz digitalnu podršku (individualni utrošak vremena).

Ovom prilikom ćete ujedno moći da upoznate način rada u Njemačkom Domu i da neposredno isprobate sve materijale koji su u našoj ponudi.

Termini i teme:

Igre u nastavi

Prijava do 31.03.2022. na milena.bulatovic@dhm.org.me
Digitalna faza: 08.04.- 14.04-2022.
Uživo: 15.04. 2022. od 10:00 do 13:00 u prostorijama Njemačkog doma Crne Gore (Podgorica)
Digitalna transfer faza: 18.04. – 06.05.2022. 

Upotreba igara jača komunikacijske vještine na raznolik i razigran način. Ali koje su igre dobre za to? Na seminaru ćete saznati zašto su igre više nego korisne u nastavi i kako pomoću njih pojedine faze učenja možete učiniti zanimljivijim, a samim tim i uspješnijim.

Njemački dom Crne Gore učesnicima i učesnicama nadoknađuje putne troškove.

Prijave za seminar su obavezne a broj mjesta je ograničen na 15 učesnica/učesnika.

Dobro došli na program stručnog usavršavanja SchulDEUTSCH Goethe-Instituta Beograd.

Dobijajte obavještenja o novostima

Ukoliko želite da ostavite svoje lične podatke, kako bi putem mail-a dobijali obavještenja o novostima u Njemačkom domu Crne Gore