Manifestacija

Koncert za djecu Pianotainment®

Koncert za djecu Pianotainment®

Povodom obilježavanja 30 godina od pada Berlinskog zida,  Ambasada SR Njemačke u Podgorici u saradnji sa KIC „Budo Tomović“ u Podgorici i Kulturnim centrom "Nikola Đurković" u Kotoru organizuje “Duhoviti klasični koncert za djecu i mlade klavirskog dua Pianotainment®“

Umjetnici

Pianotainment® je klavirski duo  koji čine Stephan Weh i Marcel Dorn. Njihov šou „4 ruke jedan klavir“ već dvadeset godina oduševljava publiku sirom svijeta. Do sada su nastupali u vise od 100 zemalja.

U posljednjih nekoliko godina pijanisti su imali veliku zelju: da zainteresuju djecu za muziku. Iz tog razloga su za njih pripremili poseban program.

Koncept koncerta:

Ovaj posebni Pianotainment® program je namijenjen djeci uzrasta od 6 do 12 godina. Publika će imati priliku da čuje kompozicije Mocarta, Betovena, Baha ali i da sazna da li je moguće svirati klavir uz igru sa teniskim lopticama, šta je jazz i da li je ukusan.

Zajedno ćemo pjevati, smijati se, aplaudirati. Cilj projekta je da kod djece probudi interes za muziku.

P-edagoški

I-nteraktivno

A-nimacija

N-ovo

O-riginalno

Trajanje: 60 minuta

Info-Trailer (1 Min): https://youtu.be/XT5y-VNuzAY


Dobijajte obavještenja o novostima

Ukoliko želite da ostavite svoje lične podatke, kako bi putem mail-a dobijali obavještenja o novostima u Njemačkom domu Crne Gore